به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از دانا سردار محمد رضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين ، امروز چهارشنبه طي سخناني قبل از سخنراني رهبر مغظم انقلاب در جمع فرماندهان بسيج و در حضور حضرت آيتالله خامنهاي، اظهار داشت: فقط اجازه ميخواهم به عنوان خادم اين جمع و کسي که به نوکري بسيجيان افتخار ميکند، در محضر مبارکتان از جهاد همه جانبه پايگاههاي بسيج که ستون فقرات و اصل و همه چيز بسيج هستند، پايگاههايي که کانونهاي بيداري و تکيهگاههاي امن مردمند، صميمانه تشکر کنم و دو جمله حرف دل اين فرماندهان را که ازدورترين نقاط کشور به عشق ولايت شرفياب شدهاند، محضرتان مطرح کنم.
وي خطاب به رهبر انقلاب گفت: اي عزيز زهرا اگر دشمن تمام لشکرهاي زر و زور و تزوير خود را عليهمان بسيج کند، اگر هزار رسانه را بکار گيرد و نامآورترين افرادمان را بفريبد و يار خود گيرد اين تحريمها که چيزي نيست؛ اگر آب را هم بر رويمان ببندند، اگر قطعه قطعه مان کنند، از مسير اطاعت ولايت سر سوزني عقب نخواهيم نشست.
رئيسسازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: بعد از 1400 سال سرگرداني و سرگشتگي، ولايت حقيقي را يافته ايم و ازاطاعت او، جز عزت و پيشرفت و سربلندي چيزي نديدهايم.
نقدي گفت: امروز فرمودهايد: بايد جامعه الگو را بسازيم و به سمت تحقق جامعه اسلامي و تمدن اسلامي حرکت کنيم. با شما ميثاق ميبنديم، انشاءالله پايگاههايمان را به کانونهاي جوشان اصلاح و تعالي اجتماعي تبديل ميکنيم، با حلقههاي صالحين، خودمان را ميسازيم، با امر به معروف و نهي از منکر جامعه را تعالي ميدهيم و مشکلاتمان را با ترويج سبک زندگي اسلامي، اقتصاد مقاومتي و جهاد علمي و استحکام ساخت دروني نظام حل ميکنيم و چشم انداز پايگاههاي بسيج را که رسيدن به محله اي متعالي، همبسته، نمازمحور و عاري از بي سوادي، بيکاري، فقر و فساد است را، محقق مي کنيم.
وي خطاب به دشمنان انقلاب اظهار داشت: يک جمله هم خطاب به دشمن مستکبر؛ صلابت بسيج را در شلمچه و مجنون ديدهايد؛ در جنگ قايق هاي ماهيگيري با ناوهاي هواپيما بر. در جنگ 33 روزه و 22 روزه و 8 روزه ما را آزمودهايد؛ 35 سال از هر طرف فشار آورديد و با ما در همه عرصه ها جنگيدهايد؛ نتيجه چه شد، نتيجه اينکه، سي سال پيش وقتي بسيج فراخوان داد، چنين جمعيتي تحت عنوان سپاه رسول الله(ص) به تهران آمد که همه رزمنده معمولي بودند، اما امروز فقط فرماندهان ما چنين جمعيتي هستند، اگر هرکدام اينها فقط يک گروهان بردارند و حرکت کنند، خودت ميتواني حدس بزني تا کجا خواهند آمد. بدان! که اگر امام و ولي فقيهمان اذن جهاد بدهد، تا همه عالم را از وجود استکبار پاک نکنيم، سلاحمان را زمين نخواهيم گذاشت.
نقدي ادامه داد: يک خواسته هم اين بسيجيان از امامشان دارند؛يعني آرزويي داريم ميخواهيم برايمان دعا کنيد. اين آرزو هرچه زودتر، محقق شود؛ آرزو داريم با شما در بيت المقدس نماز بگذاريم؛ آرزو داريم پشت سر شما با امام عصرمان بيعت کنيم. دعا کنيد اين آرزوهامان سريعتر محقق شود.
انتهاي پيام/